Comissions.

Per tal d’optimitzar la feina, el treball es dividirà en diferents comissions, algunes com la de Barra i Esports, actuaran principalment el mateix dia de la festa, d’altres els dies i setmanes prèvies.

Barra i Dinar

S’ocuparà de tot el que té relació amb la barra de begudes durant el dia de la festa. També organitzarà el dinar popular (paellada, botifarrada, etc.). Podràs estar a la barra servint begudes, cuinant el dinar o transportant el material necessari.

Animació i Música

T’encarregaràs de buscar artistes o DJ perquè actuïn el dia de la festa, s’haurà de contactar amb ells. També podràs animar tu la festa ja sigui comentant els tornejos esportius, de videojocs o punxant música a l’escenari principal.

Tornejos Esportius

Organitzaràs les competicions esportives del matí (Cursa, Bàsquet, Volleyball, Ping-pong). S’han d’obrir inscripcions i fer els grups. Necessitem àrbitres per cada modalitat. Si saps jugar o has arbitrat anteriorment, et necessitem!

Sponsors i Contactes

T’encarregaràs de contactar amb empreses locals, restaurants, institucions i marques per tal de poder esponsoritzar la festa. Necessitem finançament i material per la barra, el dinar i les actuacions musicals.

Si coneixes algú interessat comenta-ho!

Espais i Escenari

En funció dels sponsors i l’interès per la Castelldefesta, s’haurà de muntar l’escenari principal, l’equip de so i llums i tot el que té relació amb els espais de la festa. També per les taules del dinar/vermut, la barra i els espais interiors pels tornejos de videojocs.

Promoció i Xarxes

És essencial mobilitzar el màxim nombre de gent. Faràs promoció de per les xarxes de l’associació, portaràs el contacte amb la UPC i mobilitzaràs els estudiants de l’EETAC i EEABB. Comptem amb la teva iniciativa per ser-ne més!

Aquesta publicació està patrocinada pels nostres socis Wigs

Thank you. Your order has been received.

Please wait while redirecting to your order...