Valors.

Entenem la Castelldefesta com una oportunitat per crear comunitat i enfortir els valors d’interès general pels estudiants i la joventut.

💪

Som feministes

El feminisme és la revolta contra les injustícies de gènere, clamant per una societat on totes les persones tinguin igualtat real i plena llibertat. Visca, visca, visca, la lluita feminista!

🏳️‍🌈

Un espai segur

Per la dignitat, el respecte i la igualtat plena, desafiant les normes i discriminacions basades en l’orientació sexual i identitat de gènere de la comunitat LGBT+. Sense fronteres ni prejudicis.
✊

No al racisme

La lluita contra el racisme és la cerca de justícia i igualtat, rebutjant les discriminacions i abraçant la diversitat com a valor essencial. Tothom mereix les mateixes oportunitats.

En català

Defensem la nostra llengua, utilitzem-la. En defensa de la llengua catalana i els valors de la societat catalana. Ens comprometem a utilitzar el català en totes les nostres comunicacions.

☮️

Som gent de pau

La pau és la meta compartida de tots els pobles, un camí que requereix diàleg, respecte i cooperació. Només en convivència podem construir un món lliure de conflictes i violència.

Punt Lila.

Si surant la festa et trobes amb alguna situació discriminatòria envers les dones, el col·lectiu LGBTQ+, agressions racistes o qualsevol altre tipus de violència, adreçat al punt lila habilitat que trobaràs al costat de la barra.

Thank you. Your order has been received.

Please wait while redirecting to your order...